Wednesday, September 23, 2009

OpSs SeRbU

dapat jugak arini aku brayer kat umah kwn2 aku.

lepas je seme member2 aku
berayer kat umah aku, kteorg pn bergerak keluar untuk menyerbu umah org.haha.

kre mcm ziarah kwn2 sekolah lu la..

time2 ni la kte nk berjmpe kwn2 pn.pasni sah2 seme sibuk je.mmg sgt seronok..

ktawa aje la arini smpai skt perut..kuih pn byk jgk mkn.

yela.. time rayer je dapat mkn mcm2 jenis kuih..serbu je seme..jnji x kempunan.

mmg naik la berat aku lps ni..xleh nk maintain dah la..huhuhu..sabo je la..

bler dah b
erjmpe rmai2 2 mmg xsah la klu x bergambr kn.

mstilah ade jgk sekepingdua.jd serbu je la
sape yg ade kamera n hp berkamera..huhu.nsb laa..

even jarang sangat berjumper tapi kteorg tetap je mesra.sgt suka la..

xpuas je..
yg penting semangat berkawan 2 tetap je ade wlaupn msg blaja kat tmpat yg berbeza2..hoho..


















nota serbu:thanks kat kawan2 yg sudi melayan kerenah aku yg sgt suka knakan org..terutama sekali hafizudin..sori ek..huhu..trimas jgk kat kwn2 yg sudi terima kteorg sewaktu mnyerbu umah dorg wlupn terpkse..hahaha..


5 comments:

  1. best kan raya ngan kawan2?
    t kita raya berdua lak ek farah.hee

    ReplyDelete
  2. amboi..sakan beraye ye..siap posing tue..huhuh..

    ReplyDelete
  3. chenta-aah la..kte sehati sejiwa la..huhu

    dieyla-bole2..kte berayer pusing komtar ek..hahaha

    zanetti-biase la..kn org ni mmg fotogenik..hahaha

    ReplyDelete
  4. amb0i..
    beraya sakan cik farah kite..
    huhu..
    btw, HAPPY RAYA!

    +_-

    ReplyDelete