Wednesday, October 20, 2010

minggu yang super busy

hai dan assalamualaikum..tiba-tiba jadi tersangat la sopan..heee..oke..seperti tajuk di atas, minggu ini mmg minggu yg sgt busy untuk aku..sangat tak cukup tido dan sangat tak cukup rehat..walaupun gitu tetap jugak boleh bukak fb..tu perkara wajib yang kalau aku x buat dalam sehari boleh jadi sasau oke..

untuk minggu ni sahaja aku kena hantar dua assignment..mmg la sangat bertungkus lumus nk siapkan dua2 tu..nasib la satu lagi tuh boleh postpone tarikh hntr..kalau x memang aku confirm2 dah jadi mcm zombie..yela kan..haruslah mcm zombie kalau buat assignment last minit jer..pastu mula la mood dah jd semacam jer..

dan untuk minggu ni jugak aku kena buat banyak presentation..semuanya berjaya buat aku berada dalam keadaan seperti mahu berhenti belajar..huhuhu..satu presentation dah lps..boleh la nk lega sket..ari kamis ni aku ada satu lg presentation..yg tu mmg akn buat aku berbelit lidah sbb kna ckp omputih..so..kna pkai lens biru la aku nnt..baru mcm omputih sket kan..

yg pasti minggu2 akhir ni mmg semua org super busy..dateline semuanya minggu ni kan..dan aku tau semua org pun mcm aku..tekanan jiwa dan perasaan!!!!!



ni group aku masa presentation..muka terpaksa je aku tuh..
penat yer bertahan untuk kelas 3 jam..


p/s : ..aku sudah rasa sayang..

3 comments:

  1. sayang saya? hehe

    ReplyDelete
  2. muke kamu dgn pakwe kamu kat bawah ni ade iras...hehe

    ReplyDelete