Saturday, July 23, 2011

sedikit EMO

esok ada event kat school..REUNION..oke..fine..memang event yang bagus untuk temukan semua yang dah terpisah.aku cukup sokong event ni..tahniah kepada sekretariat yang menjayakan program ni..serius aku hargai usaha korang..

TAPI bila ada 2,3 orang sekretariat yang rasa dia banyak buat kerja and tetiba mahu melaser, tu yang buat aku rasa macam hilang sabar..yeah, aku tak pernah deny segala usaha kau, tapi agak-agak la bila nak invite orang..even event ni tak paksa pun orang nak hadir atau tak, kau tak perlu nak sound belakang..serius aku menyampah..

dan bila aku dengar apa yang kau cakap tu, aku dah rasa macam tawar hati nak join..so kim salam jer la ..dan terima kasih untuk sahabat-sahabat aku yang  bertungkus lumus untuk program ni especially novea's family and ex 4 cend and 5 cend..

1 comment:

  1. hye , blogwalking jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete