Wednesday, January 05, 2011

STYLE UR HIJAB

oh yeah..aku di tag oleh rumate tercinta untuk join contest ini..STYLE UR HIJAB.first time ok nak join benda-benda macam ni..aku ni dah la malas nak mencapap..tiba-tiba di ajak untuk join..follow je la...tapi adoi laaaaa..aku ni bukan la pandai sangat berfesyen-fesyen hijab ni..pakai stail yang bodo-bodo and simple tu boleh la..yang complicated ni payah la sikit..belit sana belit sini..lama-lama terjerut jugak leher aku yang jinjang ni..ahahaha..konon jinjang la sangat..mungkin rumate aku nampak aku pandai bergaya dengan shawl agaknya, tu yang dia tag tu..ngeh2..ok..stop perasan ye cik farah..jangan nak melebih sangat..kang orang menyampah..huhuhu..

btw, contest ni dicipta oleh en.woot woot ni..sebut betul-betul ye..dia dah siap buat peringatan suh gayakan mulut sekali..so apa lagi muncung la sikit bibir tu bila sebut nama encik ini,,hikhikhik..jangan nak tunggu-tunggu dah..meh gadis-gadis berhijab..ayuh kita join contest ini beramai-ramai..kasi gempak dan gelimat je..haih..tetibe suka plak perkataan gelimat..nampak
macam stylo jew..heeee..




PERATURAN YANG SANGAT PERLU IKUT UNTUK MASUK CONTEST INI!!!
SILA IKUT OKE

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

so untuk tidak mengecewakan partner sebilik aku yang bersama selama 2 tahun ini, aku telah memilih untuk join contest ini..dan setelah menggodek segala jenis album dalam laptop ini aku telah memilih untuk mempertaruhkan gambar ini..merah menyala kan aku..hahah..yang penting aku rasa macam dah menepati syarat-syarat tuh..harap-harap tak di reject la ye en.woot woot.. :-)




gambar senget..sebab nak kasi effect cun sikit..hikhik..

eh..aku kena tag 3 orang dan aku mahu tag mereka-mereka ini..sila join ok..heeee..

1) fadhilah
2) eqa
3) atiqah



8 comments:

  1. amboi..masuk contest lagi ea..nape tak amek gambar yang paling latest?

    ReplyDelete
  2. zanetti-ahahahah..tu paling latest kot.

    woot woot-welkam..:-)

    ReplyDelete
  3. kalo da xcun tu, letak gamba tebalik pon tetap sameee je...hahhahahahhaha...jangan marah...

    ReplyDelete